Vi tilbyder

Garanti

Din garanti

Det handler om kundesikkerhed

NLT Tagdækning

NLT Tagdækning er din professionelle tagdækker, som mestrer store og omfattende opgaver med nybyggeri, renovering og vedligeholdelse. Vi arbejder altid ud fra AB 92  i erhvervsmæssige sammenhænge, samt vi arbejder efter AB Forbruger, når det drejer sig om vores privatkunder. Derudover er vi medlem af nogle garantiordninger, som du kan læse meget mere om nedenfor. Vi går op i garanti og høj kundeservice. Kontakt for evt. spørgsmål. 

Dansk Byggeri

NLT Tagdækning vægter service og sikkerhed meget højt. Det skal være trygt for kunden at få varetaget arbejdsopgaver af os. Derfor er vi medlem af Dansk Byggeri. Det er vores kunders sikkerhed for en garanti af alt arbejde, der er udført af os. Det giver vores kunder en tryghed. Garantien dækker kundens tab, som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde. Vi gør selvfølgelig alt vores for, at vi aldrig kommer ud i situationer, hvor disse garantier er nødvendige. Vi er udelukkende medlem, så vores kunden kan føle sig tilpas i vores hænder fra start til slut.

Icopal PLUS Entreprenør

Der kan opnås 15 års PLUS garanti ved byggeri, der er foretaget af vores Icopal PLUS Entreprenører. Det er en tredobbelt garanti, der dækker henholdsvis skader eller mangler ved tagmaterialerne, skader eller mangel ved pålægning samt følgeskader på dit hus og løsøre. Garantien gælder naturligvis både ved nybyggeri og renovering. Vi bestræber, at alle vores resultater skal være af den bedste kvalitet. Det kan lade sig gøre, i det vi altid vælger kvalitetsmaterialer i kombination med vores høje faglighed indenfor professionel tagbelægning. 

Vi er medlem af

NLT Tagdækning er certificeret som Icopal PLUS Entreprenør samt medlem af Dansk Byggeri, hvilket er kundens sikkerhed for kvalitet hele vejen igennem.Vi prioriterer garanti af vores udførte arbejde. 

Brug for et tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores tagdækningsarbejde, mangler en samarbejdspartner til det næste projekt eller har du brug for et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.

Eller ring til os på telefon