Vedligehold og eftersyn

tageftersyn

Vedligeholdelsesaftaler og eftersyn

Regelmæssige tageftersyn

NLT Tagdækning tilbyder tageftersyn og vedligehold af dit tag. Vi udarbejder en løsning, der passer til dit tag.

grundige tageftersyn

Tageftersyn og skræddersyet vedligeholdelsesplan

NLT Tagdækning udarbejder en vedligeholdelsesplan for erhverv og private. Alt efter dine ønsker og behov, tilbyder vi at komme og tjekke taget for eventuelle følgeskader, buler eller hvad der ellers kunne opstå af problematikker. Vi tilbyder at skræddersy en vedligeholdelsesplan, som sikrer dig et tag, der forbliver sundt og holdbart.

Der er mange fordele ved at få foretaget regelmæssige tageftersyn. Bare for at nævne én af mange fordele, kan vi eksempelvis i mange tilfælde opdage begyndende skader, mens de er små. Ved at fange dem i opløbet, kan man forhindre en stor renovering, inden det er for sent. Har du behov for at høre mere, kan du altid kontakte os helt uforpligtende.

Vedligeholdelsesaftale

Oplagte eftersyn

1.

Tageftersyn i forlængelse af efteråret

Efteråret er en hård periode for taget, da det er udsat for vind og vejr. Efteråret byder på regn, blæst og nedfaldsblade. Derfor er et servicetjek oplagt i forlængelse af efteråret.

2.

Tageftersyn efter vinteren

Vinteren kendetegnes for en periode med frost, kulde og sne. Intet af dette er godt for taget, og kan slide meget på det. Det er en god ide at få tjekket taget efter vinteren.

3.

Løbende kvalitetssikring

 Enhver kunde er sikret garanti på alt arbejde, der er udført af vores certificeret Icopal PLUS Entreprenør. Husk, at vi også er medlem af Dansk Byggeri, som også er din sikkerhed for kvalitet.

Brug for et tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores tagdækningsarbejde, mangler en samarbejdspartner til det næste projekt eller har du brug for et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.
Eller ring til os på telefon