Tagdækker på Sjælland

nlt tagdækning aps

tagdækning på Sjælland

Erfaren tagdækker på Sjælland

NLT Tagdækning er en dansk virksomhed, der startede tilbage i 1996. Vi rummer i dag 20 ansatte, der hver og en er uddannet som tagdækker på Sjælland. Vi foretager opgaver i erhvervsmæssige- og private sammenhænge. Vi fungerer blandt andet som hoved- og underentreprenører til store og mindre arbejdsopgaver. Vores spidskompetence er, at vi kan foretage de helt store tagentrepriser for erhverv og private.

Vi har blandt andet taget del i Danmarks største tagdækningsareal på lige nu 38.000 kvm. Vi har en masse samarbejdspartnere og underentreprenører, som er din sikkerhed for, at både håndværket og prisen er i orden. Med vores 20 års erfaring, medlemskab af Dansk Byggeri samt certificeret Icopal Plus entreprenør, sikres kunden kvalitet hele vejen igennem.

Tagdækker på Sjælland som laver alt inden for tagarbejde og tagrenoveringer

Vi udfører alt lige fra pålægning af tagpap, folie etablering, inddækning af ovenlys, merisolering, oplægning af ståltrapetz, tagplader, blikkenslagerarbejde til total tagentrepriser. Dine muligheder for effektiv arbejdskraft er mange, og vi er meget fleksible. 

Vi har de rigtige folk, og vi vælger altid de rigtige materialer og metoder til hver enkelt opgave. Vi benytter os tilmed af et effektivt kvalitetsstyringssystem med løbende opfølgning, som er din sikkerhed for et langvarigt og holdbart tag. Vi garanterer dig et godt arbejde.

NLT Tagdækning er din tagdækker, som er certificeret som Icopal PLUS Entreprenør samt medlem af Dansk Byggeri. Det er kundens sikkerhed for kvalitet hele vejen igennem.Vi prioriterer garanti af vores udførte arbejde.

Få et godt & uforpligtende tilbud af din tagdækker på Sjælland

Hvis du har spørgsmål til vores tagdækningsarbejde, mangler en samarbejdspartner til det næste projekt eller har du brug for et uforpligtende tilbud så er du velkommen til at kontakte os.

Eller ring til os på telefon