Produkt

Tagentreprise og nybyggeri

Både privat og erhverv

Tagentreprise ved nybyggeri af boliger eller erhvervsbyggeri

NLT Tagdækning udfører nybyggeri og enhver tagentreprise som værende underentreprenør eller som hovedentreprenør. Det handler om din tagdækningsopgave og hertil dine ønsker og behov. Det gælder selvfølgelig, uanset om der er tale om erhvervsmæssig- eller privat sammenhæng.

Professionelle fagfolk

Tagdækningsarbejde og tagentreprise

Vi er dine kompetente og erfarne tagdækkere, der udfører alt i store og omfattende tagentrepriser. Vi mestrer nybyggeri med tagdækning i alle størrelser, hvad end det er for erhverv eller private. Vores mange års erfaring og dygtige ansatte, er din sikkerhed.

Vi har b.la. udført nybyggeri, som har haft tagdækningsarealer på op til 89.000 kvm. I den forbindelse har vi håndteret de mest omfattende nybyggerier i hele Danmark. Vi har en række samarbejdspartnere og underentreprenører, som er med til at gøre det muligt.

Du er altid sikret en solid og effektiv tagentreprise med os, uanset om det drejer sig om montering af listetagdækning, to-lags dækning eller noget tredje. Opgaverne er mange, og vi har bred erfaring som henholdsvis hovedentreprenør eller som underentreprenør. 

Sikrer høj kvalitet

Tagentreprise af kvalitet

1.

Fokus på dine behov

Vi udfører altid vores arbejde ud fra den enkeltes ønsker og behov. Vi udarbejder de bedste løsninger i dialog med kunden, så forventninger og byggeplan er afstemt. Vi inddrager kunden i enhver tagentreprise, uanset om det er store eller små opgaver.

2.

Garanti

Alt arbejde udført af NLT Tagdækning er dækket under Dansk Byggeris garanti. Vi er medlem, så kunden kan føle sig tryg igennem hele processen. Vores certificeret Icopal PLUS Entreprenør har tilmed en løbende kvalitetssikring i form af 15 års garanti.

3.

Vedligehold

NLT Tagdækning tilbyder regelmæssige eftersyn af enhver opgave med tagentrepriser og tagdækningsarbejde. Vi udarbejder en vedligeholdelsesplan, hvor taget bliver tjekket for eventuelle følgeskader, buler og meget mere. Vi skræddersyer en plan til dig.

brug for et tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores tagdækningsarbejde, mangler en samarbejdspartner til det næste projekt eller har du brug for et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.
Eller ring til os på telefon