Produkt

Renovering af tag

Tryghed skal bane vejen for renovering

Renovering af tag

Lad NLT Takdækning varetage din næste tagrenovering. Vi har mange års erfaring på dette område.
 Du opnår b.la. løsninger, som er økonomiske, sikre og yderst effektive.

20 års erfaring inden for tagrenovering

Tagrenovering

Renovering af tag er i høj grad en tillidssag. NLT Tagdækning er din erfarne tagdækker, som mestrer store som små tagrenoveringer for erhverv og private. Vi har en bred erfaring i hele feltet med tagrenovering, som er din sikkerhed for resultater af kvalitet. 

Ved at lade NLT Tagdækning varetage din tagrenovering, vil du opleve en økonomisk løsning, der er sikker og effektiv. Vi banker din varmeregning i bund ved at benytte os af isoleringsfirmaer, der b.la. udfører merisolering. Ved merisolering får du en energibesparende løsning.

Holdbare tagrenoveringer

Renovering af tag med fordele

1.

Renovering med merisolering

Ved renovering og merisolering af eksisterende tage kan fugtbetingede skader løses. Der opnås samtidig en bedre isoleringsevne ved eksempelvis at gøre et koldt tag/fladt tag til et varme tag. Det er et oplagt valg, hvis man ønsker en energibesparende løsning.

2.

Økonomiske løsninger når taget renoveres

Ved at foretage merisolering af eksisterende tage, opnår man en renovering, der er energibesparende. Det skyldes, at tagets isoleringevne bliver forøget, så huset i højere grad kan holde på varmen. Er du i tvivl om dine muligheder, kan du altid henvende dig.

3.

Arbejde af høj kvalitet

Vi har uddannet tagdækkere, samt vi har certificeret arbejdskraft, som er din sikkerhed for håndværk af den bedste kvalitet. Derudover er du dækket af vores Icopal PLUS Entreprenør, og du er sikret under garantiordningen med Dansk Byggeri.

Brug for et tilbud på renovering af tag?

Hvis du har spørgsmål til vores tagdækningsarbejde og tagrenovering, mangler en samarbejdspartner til det næste projekt eller har brug for et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende.

Eller ring til os på telefon